Yritys

Alihankkijayrityksen rooli on kuin yksi ratas isossa koneessa. Kun kaikki rattaat pyörivät hyvin rasvattuina, kone toimii moitteettomasti.

 

Me valmistamme näitä moitteettomia rattaita. Jotta meiltä tilattu osa toimii moitteettomasti osana isoa kokonaisuutta, tulee sen olla kuvien mukainen ja mittatarkka. Lisäksi se tulee toimittaa luvattuna ajankohtana, jotta asiakkaan myyntikoneisto ei ala yskiä. Jotta pystymme takaamaan täsmällisen laadun, noudatamme toiminnassamme muutamaa tärkeää perusperiaatetta.

 

Ensimmäisenä on tuotantovalmiutemme: Pidämme erinomaista huolta tuotantokoneistamme ja laitteistamme. Niiden toimintakunto- ja varmuus vaikuttavat suoraan tuotteiden mittatarkkuuteen ja toimitusvarmuuteen. Meillä on sisäinen ohje huoltoon ja huollamme koneet ja laitteet kerran viikossa. Valmistajien taholta nämä toimet ohjeistetaan tehtäväksi kerran puolessa vuodessa. Kun putsaamme, rasvaamme ja teemme tietyt tarkistukset viikoittain, voimme oikeasti puhua siitä, että se koneemme toimivat kuin rasvattuina!

 

Toiseksi, haemme jokaisen osan osalta parasta mahdollista valmistustapaa. Pienten sarjojen valmistaminen vaatii erityisosaamista; ne pitää kyetä valmistamaan mahdollisimman tehokkaasti, jotta hinta ei nouse liian korkeaksi. Osaamistamme on kyky hahmottaa suunnitelmat valmiina kolmiulotteisina kappaleina. Siksi osaamme usein ehdottaa asiakkaalle ratkaisuja, joilla vähennetään työvaiheita ja pienennetään kuluja. Piirustuksia muuttamalla voidaan löytää ratkaisu, jossa aihion edelleen koneistamisen asemesta voidaan valmistaa valmis kappale yhdellä koneella.

 

Kolmantena, kehitämme jatkuvasti omia menetelmiä ja työkaluja. Näiden kehittäminen kulkee käsi kädessä tuotteen kolmiulotteisen hahmottamisen kanssa. Kun näemme mielikuvana valmiin tuotteen piirustuksen perusteella, näemme myös millaisia työkaluja tai menetelmiä sen valmistamiseksi voidaan tarvita.

 

Etsitkö kumppania, joka on kiinnostunut tekemään täsmällistä ja mittatarkkaa laatua kone- ja laitevalmistajille?

 

Ota yhteyttä!

Jani Lahtinen

etunimi.sukunimi@punkaharjunkilpi.com

puh. 050-4646520